Δύο εβδομάδες εκτός ο Εμπαπέ

Σύμφωνα με τους Γάλλους
Σάββατο, 25 Ιουλίου 2020 12:33
UPD:13:52
REUTERS/PHILIPPE WOJAZER
A- A A+

Ανησυχία επικρατεί στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, όπου η ομαδα της πρωτεύουσας επικράτησε με 1-0 και πανηγύρισε το νταμπλ.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο διεθνής επιθετικός θα χρειαστεί να μείνει εκτός τουλάχιστον για 2 εβδομαδες, προλαβαίνοντας στην καλύτερη περίπτωση να βρίσκεται στον πάγκο της Παρί ΣΖ για τον αγώνα με την Αταλάντα (12/8) στη Λισαβόνα, στα προημιτελικά του Champions League. 

Παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Άνχελ Ντι Μαρία.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ τραυματίστηκε στο δεξιό αστράγαλο στο 25’ του χθεσινού τελικού, έπειτα από το πολύ σκληρό μαρκάρισμα του αρχηγού της Σεντ Ετιέν, Λοΐκ Περίν.

Μετά το ημίχρονο ο Γάλλος σούπερ σταρ επέστρεψε με πατερίτσες στον πάγκο. Παρ' όλα αυτά, αστειευόταν και γελούσε με τους συμπαίκτες του, ενώ στο τέλος της αναμέτρησης είχε συνομιλία με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

«Άκουσα ένα κρακ» ακούστηκε να λέει ο παικτης. Στη συνέχεια ο Μακρόν ρώτησε αν κάτι είχε σπάσει και ο Εμπαπέ απάντησε: «Όχι, δεν νομίζω».

Πέρασε όλη τη νύχτα στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις και είναι βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστεί στον τελικό του League Cup της επόμενης Παρασκευής με τη Λιόν.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις