To OnePlus Nord είναι μια επιστροφή στις ρίζες της εταιρείας

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 11:21
A- A A+

Με μία πρόταση που υπόσχεται ένα εξελιγμένο τεχνολογικό πακέτο με προσιτό χαρακτήρα, η OnePlus επανέρχεται στις βασικές αξίες της.

Το νέο smartphone της OnePlus παρουσιάστηκε σε διαδικτυακή εκδήλωση και μία εφαρμογή που ανέπτυξε η εταιρεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό. Το νέο smartphone είναι μία από τις νεότερες προτάσεις 5G, η οποία ακολουθεί τη φιλοσοφία των πρώτων μοντέλων της εταιρείας, τα οποία μπορούσαν να προσφέρουν μπόλικη τεχνολογία, χωρίς να κοστίζουν μία περιουσία. Η πιο ακριβή έκδοση του νέου μοντέλου θα τιμολογείται κάτω από τα 600 ευρώ.

Το OnePlus Nord είναι εφοδιασμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 765G, ο οποίος έχει αναπτυχθεί με γνώμονα τη λειτουργία σε δίκτυα πέμπτης γενιάς και συνοδεύεται από μνήμη RAM 8 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB στην πιο φτηνή έκδοση και μνήμη RAM 12 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 256 GB στην πιο καλά εξοπλισμένη. Η οθόνη του είναι τεχνολογίας AMOLED με συχνότητα ανανέωσης τα 90 Hz και διαγώνιο 6.44 ιντσών.

Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος είναι στα 48 Megapixel, με αισθητήρα Sony IMX586, συνοδευόμενη από μία ευρυγώνια κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel, μία κάμερα macro και μία ακόμα που έχει ως ρόλο τη μέτρηση βάθους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο βασικό εξοπλισμό της κάμερας είναι η λειτουργία nightscape, η οποία αναλαμβάνει να τραβά 9 συνεχόμενες φωτογραφίες, με διαφορετική έκθεση φωτός η κάθε μια, προκειμένου να βγαίνει μία καλύτερη λήψη σε σκοτεινές συνθήκες. Η μπροστινή κάμερα του OnePlus Nord είναι στα 32 Megapixel.

Η μπαταρία του νέου smartphone έχει χωρητικότητα 4115 mAh, ενώ υποστηρίζει και τεχνολογία ταχείας φόρτισης, προκειμένου να απαιτούνται μόλις 30 λεπτά για να γεμίσει με το 70% της ισχύος της. Η έναρξη των πωλήσεων του OnePlus Nord είναι προγραμματισμένη για τις 4 Αυγούστου, ενώ η εταιρεία έχει και μία λίστα από αξεσουάρ με τα οποία μπορεί να το συνοδεύσει κανείς.

Προτεινόμενα για εσάς