Ικανοποίηση για την ομόφωνη απόφαση εκφράζουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2007 21:05
A- A A+

Ικανοποίηση για την ομόφωνη απόφαση του πολιτικού συμβουλίου εξέφρασαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Είμαι απόλυτως ικανοποιημένος δήλωσε ο Πέτρος Ευθυμίου, ενώ απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε και ο Φίλιππος Πετσάλνικος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, λέγοντας πως με το χρονοδιάγραμμα που αποφασίστηκε δίνεται η δυνατότητα για να γίνει ουσιαστικός διάλογος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Χάρη Καστανίδη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο οποίος επίσης υπογράμμισε ότι θα ήταν χρήσιμο να αποφεύγονται οι αντιπαραθέσεις σε υψηλούς τόνους. Πρόσθεσε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για ασκήσει το αντιπολιτευτικό καθήκον που του ανετέθη.

Ο Θανάσης Τσούρας μιλώντας στη ΝΕΤ σημείωσε πως στο Πολιτικό Συμβούλιο ελήφθη η απόφαση το ΠΑΣΟΚ να προχωρήσει καθαρά, ενωτικά και με κανόνες. Ανέφερε ακόμη πως ο Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε να ανοίξουν και να συζητηθούν όλα τα θέματα.

Τέλος ο Πάρις Κουκουλόπουλος τόνισε, στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha πως απερρίφθησαν σχεδόν ομόφωνα από το Πολιτικό Συμβούλιο τα περί συνωμοσιών που ακούστηκαν από στελέχη του ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες μέρες.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή