Η ατζέντα της ημέρας

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2007 08:43
A- A A+

* Στις 9:30 το πρωΐ, κατ'ιδίαν συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ευριπίδη. Στις 10 π.μ. θα είναι παρών και ο υφυπουργός Σπύρος Ταλιαδούρος με τον Ανδρέα Λυκουρέντζο. Στις 11 π.μ. συνεργασία του Κώστα Καραμανλή με τον Γιώργο Σουφλιά, στις 11:30 π.μ. θα μπουν και οι υφυπουργοί Σταύρος Καλογιάννης και Θεμιστοκλής Ξανθόπουλος. Στη 1 μ.μ. συνεργασία με τον υπουργό Δικαιοσύνης Σωτήρη Χατζηγάκη, στις 3 μ.μ. με τον Δημήτρη Σιούφα που θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Βουλής.

* Στις 11 π.μ. συνάντηση του Γιώργου Αλογοσκούφη με τον Σέρβο ομόλογό του, Μπλάντιαν Ντίνκιτς.

* Στις 5:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Μαρκοπούλου, ημερίδα με θέμα: «Το Παραμύθι Σήμερα» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Παραμυθιού.

* Στις 8:30 μ.μ. στην Πλατεία Καπάψ (Τριφυλλίας & Λάμψα), στους Αμπελοκήπους, συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Ιωάννη Ελεφάντη.

* Στις 9 το βράδυ στο πλαίσιο του Α' Φεστιβάλ Αττικού Αλσους το Χοροθέατρο Ροές με το έργο «Εν τω μηνί Αθύρ», με είσοδο ελεύθερη.

* Στη Ν. Υόρκη μεταβαίνει η Ντόρα Μπακογιάννη για τις εργασίες της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ, που έχουν θέμα τις κλιματικές αλλαγές.

* Σήμερα η Διεθνής Ημέρα της Ειρήνης. Τήρηση ενός λεπτού σιγή στις 12 το μεσημέρι ζητεί από τους πολίτες όλου του πλανήτη, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μούν.

* Σήμερα επίσης Παγκόσμια Ημέρα κατά του Αλτσχάϊμερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή