Σε κρίση και στο στόχαστρο έντονης κριτικής η Μπαρτσελόνα

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 13:20
UPD:13:25
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης δίνουν σήμερα μεγάλη έμφαση στην κρίση της Μπαρτσελόνα του Λίο Μέσι, η οποία ηττήθηκε από την Οσασούνα χθες το βράδυ, ανοίγοντας το δρόμο για τη Ρεάλ Μαδρίτης για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ασχέτως του δικού της αποτελέσματος.

Ο ισχυρότερος τίτλος είναι αυτός της διαδικτυακής έκδοσης της αθλητικής εφημερίδας As, που αναφέρει πως «Ο Μέσι δείχνει την πόρτα στον Σετιέν», υπογραμμίζοντας την κακή σχέση μεταξύ του αστέρα της ομάδας και του προπονητή των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με την As, ακόμη κι αν ο Σετιέν μετρά ώρες στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, η προσοχή όλων στον καταλανικό σύλλογο μετατοπίζεται πια στο Champions League και τη ρεβάνς με τη Νάπολι.

Μια άλλη αθλητική εφημερίδα, η Marca, αναρωτιέται με κεφαλαία γράμματα «Ποιος είναι υπεύθυνος για την καταστροφή της Μπαρτσελόνα;».

«Η σεζόν περιορίζεται τώρα στον αγώνα για το Champions League. Αφού έχασε τη La Liga, η ομάδα ηττήθηκε στο Σούπερ Καπ κι απειλεί να τελειώσει μια χρονιά άδεια από τίτλους, αν δεν αλλάξει ριζικά την εικόνα και το παιχνίδι της. Μια αμφισβητήσιμη πολιτική μεταγραφών, αλλαγές στον πάγκο μεσούσης της περιόδου, κακή απόδοση των σημαντικών παικτών».

Η Marca αναφέρει, επίσης, τις λέξεις του Σετιέν στη συνέντευξη Τύπου, όταν ρωτήθηκε αν θα ηγηθεί της ομάδας στο Champions League. Ο Ισπανός τεχνικός απάντησε χαρακτηριστικά «ελπίζω, αλλά δεν το ξέρω».

Η Mundo Deportivo αναφέρει την έκρηξη θυμού του, συνήθως ήρεμου, Μέσι, μετά το νοκ-άουτ με την Οσασούνα. «Δεν περιμέναμε αυτό το τέλος», υπογράμμισε ο «ψύλλος» στη συνέντευξη Τύπου.

«Όλα αυτά επιβεβαιώνουν την τάση της σεζόν. Είμαστε μια ομάδα αδύναμη κι "ακανόνιστη", η οποία έχασε βαθμούς όπου δεν έπρεπε να χάσει. Η Ρεάλ έκανε τη δουλειά της και μετά τη διακοπή δεν έχασε κανένα παιχνίδι». Η δίκη της Βαρκελώνης μόλις ξεκίνησε...

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις