Αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Νταβίντ Σίλβα

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 23:51
UPD:17/07/2020 00:59
EPA/CRAIG LASSIG
A- A A+

Η Μάντσεστερ Σίτι προετοιμάζεται για τη ζωή χωρίς τον Νταβίντ Σίλβα...

Παρά το ακόμα ένα λαμπερό βράδυ, όπως ήταν το χθεσινό (Τετάρτη 15/7) στη νίκη πρωταθλήματος 2-1 εναντίον της Μπόρνμουθ με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ, ο 34χρονος Ισπανός μέσος πρόκειται να αποχωρήσει από τον αγγλικό σύλλογο στο τέλος του συμβολαίου του.

Ο Σίλβα φέτος συμπληρώνει μια δεκαετία στους «πολίτες», στους οποίους είχε προσχωρήσει τον Αύγουστο του 2010. Μετά και απ΄ αυτή τη νέα «παράσταση» του παίκτη κι αφού ρωτήθηκε σχετικά, ο Πεπ Γκουαρντιόλα επιβεβαίωσε ότι δεν μπόρεσε να τον πείσει να παραμείνει.

«Έχει αποφασίσει να φύγει και το έχει πει πολλές φορές. Νομίζω ότι θέλει να τελειώσει μετά από δέκα περιόδους εδώ. Ήταν σε καλή κατάσταση από τότε που επέστρεψε. Ελπίζουμε να γυρίσει για έναν αποχαιρετιστήριο αγώνα, τον οποίο αξίζει», υπογράμμισε ο προπονητής του μιλώντας στο BBC.

Ο τοπικός Τύπος αναφέρει ότι μια πρώτη τιμητική εκδήλωση θα έπρεπε να λάβει χώρα στις 7 Αυγούστου, με την ευκαιρία του αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακόμα κι αν ο αγώνας πραγματοποιηθεί πίσω από κλειστές πόρτες στο Etihad Stadium, οι οπαδοί θα μπορούσαν να συνοδεύσουν το ταξίδι του προπονητή και των παικτών στο δρόμο προς το γήπεδο, τιμώντας τον Σίλβα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις