Ο Flight Simulator 2020 της Microsoft έρχεται στις 18 Αυγούστου

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 10:58
UPD:11:00
A- A A+

Ύστερα από μια σειρά δοκιμαστικών εκδόσεων, ο τομέας Xbox Game Studios της Microsoft και το Asobo Studio ανακοίνωσαν ότι το επόμενης γενιάς Microsoft Flight Simulator 2020 θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στις 18 Αυγούστου.

Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει τρεις διαφορετικές εκδόσεις: standard, deluxe και premium deluxe, με τις δύο τελευταίες εκδόσεις να είναι ακριβότερες και να περιλαμβάνουν περισσότερους τύπους αεροσκαφών αλλά και περισσότερες λεπτομέρειες στα διεθνή αεροδρόμια.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, οι Microsoft και Asobo χρησιμοποίησαν δεδομένα από την εφαρμογή Bing Maps και την τεχνητή νοημοσύνη της πλατφόρμας Azure ώστε να αναδημιουργήσουν εικονικά τις πραγματικές τοποθεσίες και φυσικά όλα τα αεροδρόμια του Flight Simulator 2020.

XBOX
Microsoft Flight Simulator - Pre-Order Launch Trailer

The sky is calling in the next generation of Microsoft Flight Simulator. Available August 18, 2020.

Η βασική έκδοση του εξομοιωτή περιλαμβάνει 20 τύπους αεροσκαφών και 30 αεροδρόμια, η deluxe έκδοση περιλαμβάνει 25 αεροσκάφη και 35 αεροδρόμια ενώ η κορυφαία έκδοση περιλαμβάνει 30 τύπους αεροσκαφών και 40 αεροδρόμια. Αλλά, όπως ήδη αναφέρθηκε θα υπάρχει και διαφορά στην απόδοση των λεπτομερειών των αεροδρομίων ανάλογα με την έκδοση.  

Ακόμη και η βασική έκδοση περιλαμβάνει μερικά από τα πλέον πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου (Φρανκφούρτη, Χίθροου του Λονδίνου, Σαν Φρανσίσκο, Σικάγο, Άμστερνταμ κλπ.) ενώ όλα τα μοντέλα αεροσκαφών είναι ακριβή αντίγραφα των πραγματικών, ακόμη και αυτά της βασικής έκδοσης.

Προτεινόμενα για εσάς