Πρόγνωση καιρού

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΒΟΡΕΙΟΥΣ ανέμους 4 με 6 Μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή εξασθένηση, ενίσχυση των νοτιοανατολικών ανέμων από το βράδυ στο Ιόνιο και κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά σταδιακά θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 8 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά σταδιακά θα εμφανιστούν αραιές νεφώσεις που από το απόγευμα κατά τόπους θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 τοπικά 4 Μποφόρ, που σταδιακά από το βράδυ θα ενισχυθούν στο Ιόνιο – τη νύχτα θα φτάσουν τα 6 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες τις πρωϊνές ώρες 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι 4 τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, που βαθμιαία θα αυξηθούν και μετά το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα βορειοδυτικά, προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Κατά τόπους τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά από το βράδυ θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία.

Ανεμοι: Στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά 8 Μποφόρ, στα ανατολικά αρχικά μεταβλητοί ασθενε΄ςι και αργότερα νότιοι 4 με 6 Μποφόρ. Ανοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή