«Αγκαλιά» με το ευρωπαϊκό εισιτήριο η Γουλβς

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 16:12
UPD:16:32
REUTERS/BEN STANSALL
A- A A+

Μετά τις δύο σερί ήττες από Άρσεναλ και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, Γουλβς, επέστρεψε στα «τρίποντα».

Οι «λύκοι» επιβλήθηκαν με 3-0 της Έβερτον στο «Μολινό» και προσπέρασαν την Σέφιλντ στην βαθμολογία (6η θέση), κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την έξοδό τους στην Ευρώπη και την επόμενη περίοδο.

Τα πάντα σε αυτό το παιχνίδι έγιναν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δεύτερου: στις καθυστερήσεις ο Ντανιέλ Ποντένσε, που ξεκίνησε για πρώτη φορά μετά τη μεταγραφή του βασικός στους «Λύκους», κέρδισε πέναλτι από τον Ντιν και ο Ραούλ Χιμένες άνοιξε το σκορ από τα 11 βήματα στο 45΄+3. 

Δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους ο Λεάντερ Ντεντόνκερ διπλασίασε «κλειδώνοντας» τη νίκη, για να δώσει θριαμβευτική χροιά στην επιτυχία της ομάδας του, ο Ντιόγο Ζότα (είχε μπει αλλαγή) στο 74ο λεπτό. 

Με τη νίκη της η Γουλβς προσπέρασε τη Σέφιλντ, ανέβηκε στην έκτη θέση και κρατά το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ διατηρεί κάποιες ελπίδες για την τετράδα, με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Ο τεχνικός των «λύκων», Νούνο Εσπίριτο Σάντο, χρησιμοποίησε τους: Πατρίσιο, Μπολί, Κόντι, Σάις, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Νέβες, Τζόνι, Ποντένσε (71΄ Τραορέ), Νέτο (56΄ Ζότα), Χιμένες (78΄ Μουτίνιο).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις