Χωρίς κόσμο στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας η Σεντ Ετιέν

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 12:59
UPD:13:25
facebook/ Stade de France
A- A A+

Χωρίς την παρουσία των οπαδών της θα παραταχθεί η Σεντ Ετιέν στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν, που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 24 Ιουλίου στιο «Stade de France».

Μετά από απόφαση των αρμόδιων φορέων, οι... τυχεροί που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα διά ζώσης, θα είναι μόλις 5.000, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Δεδομένο, που οδήγησε τους φιλάθλους των «στεφανουά» στην απόφαση να μην μεταβούν στην γαλλική πρωτεύουσα, όπως αναφέρεται σε κοινή ανακοίνωση των πέντε μεγαλυτέρων συνδέσμων οργανωμένων της Σεντ Ετιέν (σ.σ. Associés Supporters, Green Angels, Indépendantistes Stéphanois 1998, Magic Fans και Union des Supporters Stéphanois).

Η διοργανώτρια αρχή, αποφάσισε να διαθέσει από μόλις 900 «μαγικά χαρτάκια» στους φιλάθλους των φιναλίστ, αριθμός που θεωρήθηκε πολύ μικρός για τις ανάγκες των «στεφανουά».

«Με 900 θέσεις για τους φιλάθλους μας και αδύνατες συνθήκες υγιεινής, αποφασίσαμε απρόθυμα, ότι κανένας από τους πέντε συνδέσμους της Σεντ Ετιέν, δεν θα υποστηρίξει τους «πράσινους» στο Saint-Denis. Σε συμφωνία με το σύλλογό μας, οι θέσεις που μας έχουν παραχωρηθεί, θα παραμείνουν κενές», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις