«Βόμβα» με Μίτροβιτς ο Απόλλων Σμύρνης

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 14:05
UPD:14:10
olympiacossfp
A- A A+

Τη μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του και μία από τις κορυφαίες όλων των εποχών στην ελληνική υδατοσφαίριση πραγματοποίησε ο Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος ενέταξε στο δυναμικό του τον Στέφαν Μίτροβιτς.

Ο σπουδαίος Σέρβος πολίστας αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, όχι, όμως και από την Ελλάδα, καθώς πείστηκε από το πλάνο που του παρουσίασε ο Γιώργος Αφρουδάκης και είπε το «ναι» στην πρόταση που του κατέθεσαν.

Σημαντικό ρόλο στην θετική έκβαση της υπόθεσης έπαιξε και η επιθυμία της οικογένειας τους 32χρονου περιφερειακού να παραμείνουν στην χώρα μας.

«Ο Απόλλων προσπάθησε να μου προσφέρει πολύ καλές συνθήκες. Ο σύλλογος είναι σταθερός και έχει ένα μακροπρόθεσμο πρότζεκτ, το οποίο υπόσχεται πολλά. Το γεγονός αυτό και η επιθυμία της οικογένειάς μου να μείνουμε στην Αθήνα ήταν καθοριστικής σημασίας για την απόφασή μου σχετικά με το νέο κλαμπ», δήλωσε ο Μίτροβιτς στο Total Waterpolo.

Οι συστάσεις για την ποιότητα του είναι περιττές αφού πρόκειται για έναν παίκτη που έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο με την Σερβία.

Έχει αναδειχθεί χρυσός Ολυμπιονίκης (2016), Παγκόσμιος Πρωταθλητής (2009, 2015) και Πρωταθλητής Ευρώπης (2012, 2014, 2016, 2018) ενώ σε συλλογικό επίπεδο έχει κερδίσει δυο φορές το Τσάμπιονς Λιγκ  (2011, 2019).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις