Έως το 2023 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μάτιτς

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 13:31
UPD:13:33
REUTERS/RAFAEL MARCHANTE
A- A A+

Την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα εξακολουθήσει να φορά έως το καλοκαίρι του 2023 ο Νεμάνια Μάτιτς, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα (6/07) ο αγγλικός σύλλογος.

O 31χρονος Σέρβος αμυντικός μέσος αγωνίζεται στους «μπέμπηδες» από το 2017, μετρά 114 συμμετοχές και 48 με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο έμπειρος παίκτης, αμέσως μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του με τους «κόκκινους διαβόλους» έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις στην ιστοσελίδα του συλλόγου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος αυτού του μεγάλου συλλόγου. Ως παίκτης έχω ακόμη πολλά να δώσω και να επιτύχω στην καριέρα μου. Το να το πράξω φορώντας τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποτελεί για εμένα τεράστια τιμή».

Από την πλευρά του, ο Όλε Γκούνερ Σόλσκιερ δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ο Νεμάνια υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Γνωρίζω πως η εμπειρία του, ο επαγγελματισμός του και οι ηγετικές ικανότητές του θα είναι πολύτιμες για αυτή την ομάδα των νεαρών ταλαντούχων παικτών. Είμαστε δυνατοί στη μεσαία γραμμή και ο Νεμάνια παίζει ρόλο "κλειδί" ως προς αυτό.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις