Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τον Φοίνικα Σύρου

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 21:23
UPD:21:31
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Βελτιωμένος σε αποτελεσματικότητα στην επίθεση και με σαφώς λιγότερα λάθη (24, εκ των οποίων τα 15 ήταν χαμένα σερβίς), ο Ολυμπιακός νίκησε τον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ στον β΄ ημιτελικό των πλέι οφ και ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1 νίκες.

Πλέον, η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο στις 4 Ιουλίου (17:15, ERT Sports ΗD).

Με πρώτους σκόρερ τον Ραφαήλ Κουμεντάκη και τον Μιχάλ Φίνγκερ, που σημείωσαν 14 και 13 πόντους αντίστοιχα και 52% αποτελεσματικότητα στην επίθεση, ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη σε 92 λεπτά και δεν επέτρεψε στον Φοίνικα να μπει στον αγώνα.

Ο Φοίνικας ήταν απειλητικός μόνο στο 1ο σετ, όπου έδωσε μάχη για να το κατακτήσει αλλά οι «ερυθρόλευκοι» αυτή τη φορά δεν του επέτρεψαν να μπει στον αγώνα.

Με πάθος και αποφασιστικότητα για τη νίκη, οι παίκτες του Μουνιόθ έφεραν την κατάσταση και πάλι στα ίσα κι όλα θα κριθούν στον τρίτο αγώνα, όπου πολύ πιθανό η ομάδα της Σύρου να παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Σέρβο ακραίο Φιλίπ Στοΐλοβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις