Φαβορί για τον τίτλο και το 2020 ο Χάμιλτον

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 13:33
UPD:13:36
REUTERS/Loren Elliott
A- A A+

Έστω με καθυστέρηση τεσσάρων μηνών, το σιρκουί της Formula 1 ξεκινά ξανά την Κυριακή από το αυστριακό Grand Prix, πίστα στην οποία ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον έχει νικήσει μόνο μία φορά.

Για τους στοιχηματιστές της Sisal Matchpoint, ο πιλότος της Mercedes είναι έτοιμος να τελειώσει γρήγορα την κούρσα γι΄  αυτό και ξεκινά μπροστά από όλους στα προγνωστικά, στο 2,25.

Πίσω του βρίσκεται η Red Bull του Φερστάπεν με 3,50, ενώ στο τρίτο βήμα του βάθρου τοποθετείται ο οδηγός της Ferrari Σαρλ Λεκλέρκ, με απόδοση 5.

Ο Χάμιλτον είναι το εξαιρετικό φαβορί και για το πρωτάθλημα του 2020 και, με ήδη 6 τίτλους θα μπορούσε να ανταγωνιστεί για το ρεκόρ του Μίχαελ Σουμάχερ σε παγκόσμιες νίκες.

Η Ferrari απέχει ακόμη πολύ από τον τίτλο, αλλά ο Λεκλέρκ ξεκινά μπροστά από τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Μονεγάσκος οδηγός έπεισε στην πρώτη του σεζόν με τα «κόκκινα» τόσο πολύ, ώστε αρκετοί τον θεωρούν ως τον αντι-Χάμιλτον για το 2020.

Ο Φέτελ, στην τελευταία του σεζόν με τη σκουντερία που έχει σήμα το άλογο είναι πολύ πίσω στα προγνωστικά, καθώς ο Γερμανός δεν ξεπερνά το 12.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις