Στον Παναθηναϊκό έως το 2023 ο Πούγγουρας

Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 14:10
UPD:14:16
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Αχιλλέα Πούγγουρα για άλλα δύο χρόνια, που σημαίνει ότι ο 24χρονος αμυντικός θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα με το τριφύλλι ως το καλοκαίρι του 2023.

Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και μερικές εβδομάδες να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο έτη (έληγε σε ένα χρόνο), με ταυτόχρονη αναπροσαρμογή των απολαβών του παίκτη, οι οποίες σχεδόν διπλασιάστηκαν (200.000 ευρώ με τα πριμ).

Τελικώς η συμφωνία επικυρώθηκε σήμερα το μεσημέρι, με τον Πούγγουρα να υπογράφει το νέο συμβόλαιό του στα γραφεία των «πρασίνων».

«Πέρυσι ήταν μια χρονιά προσαρμογής, διεκδικούσα θέση στην ενδεκάδα, άλλοτε έπαιζα άλλοτε όχι. Εφέτος ήταν μια εντελώς διαφορετική χρονιά. Είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή από την αρχή και σε συνεργασία με το πολύ καλό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια, ήταν τα στοιχεία που με βοήθησαν να αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ», δήλωσε ο κεντρικός αμυντικός.

«Σίγουρα ένας στόχος μου από εδώ και πέρα είναι η συμμετοχή στην εθνική ομάδα, αλλά σαν πρώτο στόχο και πιο σημαντικό είναι να έχω την υγεία μου, να συνεχίζομαι αγωνίζομαι βασικός στον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 35%.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις