Κοντά σε Ζαν Σαρλ ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 28 Ιουνίου 2020 16:16
UPD:16:18
Eurokinissi Sports/ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, εκτός απρόοπτου και ο Όγκουστιν Ρούμπιτ. Μετά τους Μπάλντγουιν, Μπάικς και Πολ, ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ θα δει την «πόρτα της εξόδου», μιας και οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Γάλλου, Λιβιό Φιλίπ Ζαν Σαρλ. 

Η διοίκηση του Ολυμπιακού προσέφερε 2ετές συμβόλαιο στον 26χρονο φόργουορντ και πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές. O Ζαν-Σαρλ αγωνίστηκε στη Βιλερμπάν τα δύο τελευταία χρόνια (2018-20) και τη σεζόν που πέρασε είχε 9,1 πόντους και 3,7 ριμπάουντ στη Euroleague. Θα δώσει πολύτιμες ανάσες στον βασικό πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού, Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος ανανέωσε πρόσφατα για έναν χρόνο, αλλά είναι πλέον 35 ετών. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ.   

Στην περιφέρεια, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Τσαρλς Τζένκινς, ενώ τα τυπικά απομένουν για να ανακοινωθεί και η προσθήκη του Άαρον Χάρισον. Στον Ολυμπιακό, το «μεγάλο κόλπο» αυτού του καλοκαιριού... ακούει στο όνομα... Κώστας Σλούκας. Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήθελαν ήδη από πέρυσι να φέρουν πίσω στο λιμάνι τον διεθνή γκαρντ, κάτι που θα συμβεί πολύ σύντομα, αφού πρώτα ο διεθνής γκαρντ μείνει ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε.  

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις