Τρία στα τρία μετά την επανέναρξη η Γουλβς

Σάββατο, 27 Ιουνίου 2020 17:21
UPD:17:41
REUTERS/LAURENCE GRIFFITHS
A- A A+

Η Γουλβς θέλει να παίξει στο Champions League της επόμενης περιόδου και το δείχνει με κάθε τρόπο και μετά το restart της Premier League. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League έκανε το 3Χ3 από την ημέρα που επανεκκίνησε το αγγλικό πρωτάθλημα, αυτή την φορά επικρατώντας στο «Βίλα Παρκ» επί της Άστον Βίλα με 1-0, για την 32η αγωνιστική (έξι απομένουν για το φινάλε).

Το γκολ του Λεάντερ Ντεντόνκερ, στο 62ο λεπτό ήταν αρκετό για τους «λύκους» να φτάσουν στο δεύτερο «διπλό» τις τελευταίες ημέρες, μειώνοντας προσωρινά στο -2 την απόσταση που τους χωρίζει από την 4η στον βαθμολογικό πίνακα, Τσέλσι.  

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο παρέταξε την Γουλβς με 3-5-2, με τον Τραορέ στον πάγκο . Στο πρώτο μέρος η ομάδα του δεν ήταν καλή στο επιθετικό κομμάτι, όπως και οι γηπεδούχοι που «καίγονταν» για τη νίκη, προκειμένου, έστω και προσωρινά να έβγαιναν από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 60΄ ο Τραορέ μπήκε στο ματς και δύο λεπτά μετά από δική του προσπάθεια η μπάλα έφτασε στον Βέλγο μέσος, ο οποίος πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Η ενδεκάδα των «λύκων»: Πατρίσιο, Μπολί, Κόαντι, Σάις, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ, Νέβες, Μουτίνιο, Κάστρο, Χιμένες (85' Νέτο), Ζότα (60' Τραορέ)

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις