Hyundai KΟΝΑ Hybrid: Δίνει …ρέστα!

Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2020 11:09
UPD:11:10
A- A A+

Από τη στιγμή που βγήκε στην παραγωγή το Kona, ήταν βέβαιη η επιτυχία του. Το design ήταν πολύ “μπροστά”, γι αυτό και το έξυπνο αυτό SUV πήρε με τέσσερις διακρίσεις από διαφορετικούς διεθνείς σχεδιαστικούς θεσμούς. Τώρα, κάνει το δεύτερο ηχηρό κτύπημα στην αγορά, με την πλήρη υβριδική τεχνολογία του, υιοθετώντας τη δοκιμασμένη και καταξιωμένη τεχνολογία του iONIQ, που έχει αναγνωρισθεί ως Car of the Year σε πολλές βορειοευρωπαϊκές αγορές. Το ΚΟΝΑ Hybrid συγκρίνεται άνετα με τα μοντέλα της βασίλισσας του είδους, της Toyota, που εισήγαγε πρώτη τα υβριδικά. Το διαπιστώσαμε οδηγώντας το, αξιολογήσαμε την ευχάριστη και οικονομική λειτουργία του, την εξαιρετική οδική συμπεριφορά του και την άνεση που παρέχει με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Ασπαζόμαστε, λοιπόν, απόλυτα τους πέντε λόγους που προβάλει η εταιρία για τα πλεονεκτήματα μιας πραγματικά απολαυστικής εμπειρίας οδήγησης με αυτό το πλήρως υβριδικό compact SUV:

-Συνδυάζει την πλήρη υβριδική τεχνολογία αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6-DCT, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αρμονική, φυσική και ζωντανή οδηγική συμπεριφορά σε ένα πλήρως υβριδικό όχημα.

-Διαθέτει στάνταρ χειριστήρια σειριακής αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, για άμεση απόκριση στις προθέσεις του οδηγού.

-Προσφέρει πλούσια συνδυαστική ροπή 265Nm, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πλήρως υβριδικής κατηγορίας, για εξαιρετικές ρεπρίζ.

-Αποδίδει συνδυαστική ισχύ 141 ίππων, αξιοποιώντας κινητήρα μόλις 1.6 lt με κύκλο καύσης Atkinson.

-Ξεκουράζει με τις προηγμένες τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης, αλλά και με την κορυφαία πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (multi-link).

Αντιστοίχως, πιστοποιούμε ότι, ειδικά στον αστικό κύκλο -και εκτός αυτού, αν δεν το παρακάνεις με το γκάζι-, υπερέχει στον ανταγωνισμό για άλλους 5 λόγους:

-45% χαμηλότερη κατανάλωση από μικρούς turbo κινητήρες εντός πόλης, όπου το KONA Hybrid ενεργοποιεί εκτεταμένα την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση.

-Η ηλεκτροκίνησή του είναι αυτοφορτιζόμενη, απαλλαγμένη από το άγχος της φόρτισης.

-Η υβριδική μπαταρία του είναι τελευταίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου με υψηλή αξιοπιστία, ενώ καλύπτεται από την κορυφαία στην κατηγορία Εργοστασιακή Πανευρωπαϊκή Εγγύηση 8 ετών.

-Οικονομική τακτική συντήρηση (στα επίπεδα μικρού βενζινοκίνητου) με ελαχιστοποιημένα κόστη κυκλοφορίας αλλά και καταπόνησης από φθορές στα φρένα.

-Προνοητική εξοικονόμηση καυσίμου, χάρη στις τεχνολογίες ECO-DAS που αξιοποιούν εκ των προτέρων επικείμενες ανηφορικές ή κατηφορικές κλίσεις, για αποδοτικότερη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας του ΚΟΝΑ Hybrid.

Σημειώστε ότι το ΚΟΝΑ Hybrid προσφέρεται με πρόγραμμα χρηματοδότησης και προνομιακό επιτόκιο 3,9% (+0,6% εισφορά), ελάχιστη προκαταβολή 25% και μεγάλη περίοδο αποπληρωμής έως και 84 μήνες. Με αυτό το χαμηλό επιτόκιο, ο πελάτης μπορεί ενδεικτικά να αποκτήσει το Kona Hybrid με 7.077€ προκαταβολή και μηνιαία δόση μόλις 229€. Το όφελος μπορεί να υπερβαίνει τα 3.300€ σε σύγκριση με τα άλλα επιτόκια χρηματοδότησης που ισχύουν για την αγορά αυτοκινήτου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή