Αλ. Παπαρήγα: «Κρατική και δημόσια Ολυμπιακή»

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2007 14:57
A- A A+

Την ανάγκη ύπαρξης «κρατικής και δημόσιας "Ολυμπιακής"», επανέλαβε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση που είχε με την Ενωση Χειριστών Πολιτικής Αεροπορίας.

«Γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια επιλογή, από όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις, και από την σημερινή, στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς, της εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης. Η "Ολυμπιακή", η οποία είναι τώρα κομματιασμένη, έχει χάσει την καθετοποίησή της, ενδεχομένως κινδυνεύει να μην υπάρξει, είτε πωληθεί σε ιδιώτη, είτε συρρικνωθεί ακόμα παραπέρα», είπε η κ. Παπαρήγα και τόνισε ότι «οι συνέπειες θα είναι πάρα πολλές και στην ασφάλεια και στο κόστος και στην εξυπηρέτηση, όπως έχουν δείξει οι εξελίξεις σε όλες τις χώρες που έχουν προχωρήσει σε τέτοιες επιλογές».

«Εμείς θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των εργαζομένων, ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρχουν. Δεν θα εγκαταλείψουμε τη θέση για μια δημόσια "Ολυμπιακή", δεν θα εγκαταλείψουμε, όμως και τους εργαζόμενους σε κάθε αρνητική εξέλιξη που θα υπάρξει», κατέληξε η γ.γ. του ΚΚΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή