ΝΒΑ: Δώρισε 500.000 δολάρια ο Λοβ στο UCLA

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2020 09:49
UPD:09:57
USA Today Sports/David Richard
A- A A+

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο άσος του Κλίβελαντ, Κέβιν Λοβ, δωρίζοντας 500.000 δολάρια στο Πανεπιστήμιο UCLA, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ειδικό τμήμα για την ευαισθητοποίηση και την αντιμετώπιηση θεμάτων ψυχικής υγείας. 

Ο σταρ των «Καβαλίερς» δεν έκρυψε στο παρελθόν ότι είχε αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την κατάθλιψη. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ανησυχώ για το επίπεδο άγχους που αισθάνονται οι άνθρωποι. Με τα πρόσφατα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της νέας επιδημίας κορωνοϊού, έβαλαν την κοινωνία μας σε τεράστιο άγχος.

Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω το UCLA και την μητέρα μου, να εργαστεί για την επίλυση ορισμένων από τα μεγαλύτερα υποκείμενα ζητήματα της κοινωνίας» τόνισε αρχικά ο Λοβ και πρόσθεσε: 

«Ελπίζω μια ημέρα να είμαστε σε θέση να σβήσουμε το στίγμα γύρω από το άγχος και την κατάθλιψη. Και μπορούμε να το κάνουμε, μόνο βελτιώνοντας τη διάγνωση και τη θεραπεία, προωθώντας τις δημόσιες συζητήσεις για την ψυχική υγεία και ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να ζητήσουν βοήθεια όταν τη χρειάζονται.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις