Ουέμπερ: «Τρελή η πρόταση του Ολυμπιακού αλλά δεν πάω Ελλάδα»

Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2007 10:36
A- A A+

«Δεν θα πάω στην Ελλάδα. Χωρίς να θέλω να προσβάλω τον Ολυμπιακό, δεν μπορώ να το κάνω. Είμαι άνθρωπος του ΝΒΑ. Δεν θέλω απλώς να κυνηγάω το χρήμα. Θέλω να σέβομαι το παιχνίδι», δήλωσε ο 34χρονος αστέρας του ΝΒΑ, Κρις Ουέμπερ διαλύοντας τα όνειρα των φίλων του Ολυμπιακού να τον δουν να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας του Πειραιά.

«Για να είμαι ειλικρινής, είναι ανόητο να απορρίπτεις μία τέτοια τρελή πρόταση, όπως θα την αποκαλούσε ο πατέρας μου, αλλά δεν μπορώ να το κάνω μόνο για τα χρήματα. Αν είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι, θα το κάνω μόνο για λογαριασμό των Πίστονς, εκτός κι αν συμβεί κάτι τρελό. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, ενδιαφέρομαι να παίξω μόνο σε μία ομάδα που θα διεκδικεί τίτλο στο ΝΒΑ», τόνισε σε δηλώσεις του στο «ESPN» ο Ουέμπερ.

Μετά το «ναυάγιο» με Ουέμπερ, η διοίκηση του μπασκετικού Ολυμπιακού στρέφεται σε έναν άλλον παίκτη του ΝΒΑ, τον Μαρκ Τζάκσον. Ο 32χρονος Τζάκσον, έχει ύψος 2,08μ. και πέρυσι έπαιξε στους Νιου Ορλεανς Χόρνετς (56 ματς, 7,3 πόντους μ.ο.).

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις