Ισοπαλίες σε Τρίπολη και Ξάνθη

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2020 21:56
UPD:22:00
Eurokinissi Sports/EUROKINISSI
A- A A+

Ισόπαλοι και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκαν και οι δύο αγώνες της Κυριακής για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ. 

Στην Τρίπολη, η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο είχε ενδιαφέρον μόνο ως προς την τιμητική «πρωτιά» που διεκδικούν οι δύο ομάδες.

Ο αγώνας είχε πάθος και δύναμη, όπως φαίνεται και από τις συνολικά 9 κίτρινες που έδειξε ο διαιτητής Τσαμούρης. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό όταν ο Λουίς Φερνάντεθ πέρασε έξοχη ασίστ στον Πασαλίδη, ο οποίος πλάσαρε από κοντά το νεαρό Μανδά.

Όμως, ακριβώς στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Ατρόμητος ισοφάρισε με κεφαλιά του Σπύρου Ρισβάνη μετά από σέντρα του Ροντρίγκο Γκάλο. 

Το σκορ έμεινε αναλλοίωτο έως το τέλος του αγώνα, το ίδιο και η κατάταξη των play out με τον Αστέρα να έχει 35 βαθμούς και ο Ατρόμητος έναν (αλλά κι ένα ματς) .

Παιχνίδι για γερά νεύρα έγινε στα Πηγάδια της Ξάνθης όπου ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμη ισοπαλία (1-1) από την Ξάνθη και διατήρησε το πλεονέκτημα των δυο βαθμών από την θρακική ομάδα.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαλλής έπεσε πάνω στον Κάστρο, ο Διαμαντόπουλος υπέδειξε πέναλτι, που εκτέλεσε ο ίδιος ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, αλλά ο Φερνάντεθ απέκρουσε.

Στο 57΄ ο Ντάλσιο μάρκαρε στην περιοχή τον Ντε Αμορίμ, ο τελευταίος πολύ εύκολα σωριάστηκε και ο Διαμαντόπουλος, συμβουλευόμενος την εικόνα του VAR, έδειξε πάλι τα 11 μέτρα και ο Τζουρίσκοβιτς άνοιξε το σκορ. 

Στο 69΄ η Ξάνθη έμεινε με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κάστρο, μετά από πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον γκολκίπερ Φερνάντεθ. 

Στο 83΄ ο Παναιτωλικός ισοφάρισε με ένα υπέροχο φάουλ απευθείας του Μπαΐροβιτς που έστειλε την  μπάλα στο παραθυράκι της γωνίας του Αμπαντ  δυο λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι για να γίνει το 1-1. 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις