Ο Άρης «έκοψε» βαθμούς (2-2) από την ΑΕΚ

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 23:53
UPD:23:59
Eurokinissi Sports/LATO KLODIAN
A- A A+

ΑΕΚ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο ΟΑΚΑ ύστερα απ΄ ένα συναρπαστικό αγώνα, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο, κι έτσι η Ένωση ισοβαθμεί πια με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση, μετά τους τρεις πρώτους αγώνες των πλέι οφ.

Η ΑΕΚ είχε χαμένες ευκαιρίες, ιδίως με τον Αραούχο, αλλά ο Άρης πήρε προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα, από μία αψυχολόγητη ενέργεια του Μάνταλου που πέταξε κάτω τον Μπα μέσα στην περιοχή.

Οι «κίτρινοι» κέρδισαν πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Γκάμα στο 55΄, αλλά η ομάδα του Καρέρα ευτύχησε να ισοφαρίσει άμεσα. Στο 62΄, από ασίστ του Μάνταλου κι εκτέλεση σε πρώτο χρόνο του Αραούχο, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Κουέστα.

Στο 75΄ σε αντεπίθεση του Αρη και σέντρα του Τόνσο, ο Μαρτίνες πρόλαβε τον Λόπες και με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ΑΕΚ να στήσει τηγ μπάλα στην άσπρη βούλα, όταν ο Ολιβέιρα κέρδισε πέναλτι από τον Τόνσο.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στο 86΄, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά τις 19 Ιανουαρίου στο πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη, σε έναν πολύ πιο κρίσιμο αγώνα, τη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου, όπου ο Άρης, πιθανότατα, δεν θα έχει στη διάθεσή του Σόουζα και Βέλεθ, που τραυματίστηκαν νωρίς απόψε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις