«Ίδρωσε» με ΟΦΗ (3-1) ο ΠΑΟΚ

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 22:52
UPD:23:00
MotionTeam/MOTION TEAM
A- A A+

Με δυο γκολ στις καθυστερήσεις, o ΠΑΟΚ ανέτρεψε το ισόπαλο 1-1 έως το πρώτο λεπτό του έξτρα χρόνου και πήρε αγχωτική νίκη επί του ΟΦΗ με 3-1, την πέμπτη σε ισάριθμες αναμετρήσεις των δυο ομάδων φέτος. 

Στο 40΄ έγινε η πρώτη σημαντική φάση του αγώνα και πολύ καλή ευκαιρία του ΠΑΟΚ. Από κεφαλιά του αρχηγού σήμερα, Μάτος, στην περιοχή του ΟΦΗ κι ενστικτώδη απόκρουση του Ουάλι, ο Ελ Καντουρί από πολύ κοντά με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα με το κεφάλι στο οριζόντιο δοκάρι. 

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο ΟΦΗ αιφνιδίασε: στο 49' ο Νέιρα πλάσαρε μετά από απόκρουση του Πασχαλάκη και δημιούργησε... σοκ στην άδεια Τούμπα. Η φάση ξεκίνησε με σουτ του Στάικου, ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έδιωξε ασταθώς και ο ΟΦΗ με τον Νέιρα πήρε προβάδισμα. 

Στο 57΄ ο νεοεισελθών Χρήστος Τζόλης ισοφάρισε με δυνατό σουτ από κοντά, μετά από ωραία σέντρα του Γιαννούλη, το γκολ αρχικά ακυρώθηκε με υπόδειξη του βοηθού Δημόπουλου αναίτια, σαν οφ-σάιντ  αλλά το VAR, αποκατέστησε την δικαιοσύνη κι έγινε το 1-1.

Σταδιακά ο Δικέφαλος ανέβασε την απόδοσή του κι έφτασε σε κάποιες περιπτώσεις στην αντίπαλη περιοχή με αξιώσεις, όμως ο ΟΦΗ κρατούσε το 1-1. Στο 86' δυνατό σουτ του Μαουρίσιο έδιωξε σε κόρνερ ο Ουάλι. 

Στο 90΄ ο ρέφερι, με τη συνδρομή του VAR, καταλόγισε πέναλτι στην ανατροπή του Άκπομ εκτός φάσης από τον Νάστο, την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο Βρετανός επιθετικός, που με εύστοχο χτύπημα έκανε το 2-1.

Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελ Καντουρί με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-1, δίνοντας έκταση σε μια μέτρια εμφάνιση της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις