Μοιρασιά στο Λονδίνιο για Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 00:51
UPD:00:59
REUTERS/SHAUN BOTTERILL
A- A A+

Το πρώτο ντέρμπι της... μετα-κορονοϊού εποχής στην Premier League δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Λονδίνο, στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι της 30ής αγωνιστικής.

Αν υπάρχει «χαμένος» από την αναμέτρηση είναι σίγουρα η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, που «καιγόταν» για το «τρίποντο» προκειμένου να πλησιάσει προς την 4η θέση, η οποία οδηγεί στο Champions League.

Παρότι προηγήθηκαν οι «πετεινοί» με τον Ολλανδό Μπέργουϊν στο 27΄, δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα ως το τέλος.

Ο Έρικ Ντάιερ υπέπεσε σε πέναλτι στο 80΄ κι ένα λεπτό μετά ο Μπρούνο Φερνάντες «έγραψε» το τελικό 1-1, σκορ, που σαφώς δίνει τη δυνατότητα στους «κόκκινους» διαβόλους να συνεχίζουν να ονειρεύονται την τέταρτη (προνομιούχο) θέση.

Ο μέσος της Τότεναμ, μάλιστα, λίγο έλλειψε να εξελιχθεί σε «μοιραίο» παίκτη των γηπεδούχων, καθώς στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Τζόναθαν Μος υπέδειξε νέο πέναλτι υπέρ των «μπέμπηδων», σε μαρκάρισμα και πάλι του Ντάιερ.

Μετά την εξέταση του VAR, όμως, ο ρέφερι «πήρε πίσω» την αρχική του απόφαση, με τους παίκτες του Σόλσκιερ να διαμαρτύρονται έντονα.

Στο παιχνίδι που είχε προηγηθεί, η Σαουθάμπτον πέρασε με 3-0 ((49΄ Ινγκς, 54΄ Άρμστρονγκ, 79΄ Ρέντμοντ)) από την έδρα της Νόριτς και την άφησε στους 21 βαθμούς, ουραγό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις