Πέθανε ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής Yohan

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 14:44
UPD:14:44
A- A A+

Σε ηλικία 28 ετών έφυγε από τη ζωή ο Νοτιοκορεάτης τραγουδιστής Yohan, με την K-pop σκηνή να θρηνεί για την απώλεια ενός ακόμα ανερχόμενου ταλέντου.

Ο Kim Jeong-hwan, όπως ήταν το πραγματικό όνομα του τραγουδιστή, απεβίωσε την Τρίτη 16 Ιουνίου και η αιτία του θανάτου δεν έχει διευκρινιστεί.

Ο Yohan έγινε γνωστός ως μέλος του γκρουπ NOM το 2015, ενώ δύο χρόνια αργότερα έγινε μέλος του συγκροτήματος TST (Top Secret). Η δισκογραφική εταιρεία των TST, η KJ Music Entertainment, επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση με δήλωσή της στα μέσα ενημέρωσης της Νότιας Κορέας.

«Είμαστε λυπημένοι που μεταφέρουμε την πιο δυσάρεστη, θλιβερή είδηση. Στις 16 Ιουνίου, ο Yohan – μέλος των TST – έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Η οικογένεια του εκλιπόντα Yohan βρίσκεται επί του παρόντος σε βαθύ πένθος», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Η οικογένεια έχει παρακαλέσει τα μέσα ενημέρωσης να αποφύγουν με σεβασμό τα άρθρα σχετικά με το θάνατο του Yοhan, όπως αυτά που κάνουν εικασίες σχετικά με την αιτία του θανάτου του», τονίζεται.

Ο νεαρός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή μόλις πέντε ημέρες αφότου οι TST κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ τους, με τίτλο «Countdown».

Ο θάνατος του Yohan είναι ακόμα μία προσθήκη στη λίστα με τις ανείπωτες τραγωδίες που έχουν χτυπήσει την K-pop σκηνή. Η Sulli -πρώην μέλος των f(x)- έδωσε τέλος στη ζωή της σε ηλικία 25 ετών τον Οκτώβριο του 2019, η 28χρονη σταρ Goo Hara βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το Νοέμβριο του 2019 και η 27χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός Cha In Ha πέθανε τον Δεκέμβριο του 2019.

Προτεινόμενα για εσάς