Παραίτηση Νικάκη από το Δ.Σ. της ΕΟΚ

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 14:16
UPD:14:19
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Κώστας Νικάκης παραιτήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στη θέση του προέδρου της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Στην επιστολή παραίτησής του αφήνει αιχμές προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενώ επικαλείται τη συμπεριφορά του ως έναν από τους κύριους λόγους της παραίτησής του.

«Χωρίς περιστροφές και με δωρικό τρόπο "θέτω εαυτόν εκτός κινήματος". Επειδή δεν ενστερνίστηκα ποτέ το "αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων" κατεβαίνω από το καράβι λόγω ναυτίας. Προτιμώ να πέσω στα βράχια μόνος μου. Τουλάχιστον την ύστατη στιγμή, επέτρεψε να αποβιβαστεί και το υπόλοιπο πλήρωμα», αναφέρει στην επιστολή του ο Νικάκης.

Και καταλήγει: «Οι εξελίξεις δεν μπορούν να περιμένουν, ούτε κι εγώ να μένω αδρανής. Απορίες πολλές. Δεν πρόλαβα να τις ρωτήσω. Κάνω όμως πρώτος το βήμα για να μην έχω την "τύχη" του Λαζαρίδη, του Παταβούκα, του Μελετίου, του Θεοδωρόπουλου και αρκετών άλλων. Έπεσαν στις Συμπληγάδες "Όρνιθες". Καληνύχτα Πρόεδρε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις