Το «ευχαριστώ» του Πρίντεζη στον Ολυμπιακό

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 14:08
UPD:14:11
www.olympiacosbc.gr
A- A A+

Πριν από δύο ημέρες ο Γιώργος Πρίντεζης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για άλλο ένα έτος και σήμερα θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο φόργουορντ της πειραϊκής ομάδας υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» είναι οικογένειά του, ευχήθηκε να λάβει τέλος η ταλαιπωρία για όλη την ανθρωπότητα με την πανδημία του κορονοϊού και να γεμίσουν και πάλι φιλάθλους τα γήπεδα. 

«Ευχαριστώ πολύ την ομάδα και τους προέδρους που μου έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσουμε για τουλάχιστον ακόμη ένα χρόνο μαζί», ανέφερε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού.

«Είναι πραγματικά πολύ όμορφο το συναίσθημα του να μεγαλώνεις, να εξελίσσεσαι, να ζεις και να περνάς διάφορες καταστάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο με την ομάδα και τους ανθρώπους που αγαπάς. Είναι άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια δίπλα μου και πλέον τους θεωρώ οικογένειά μου!», συνέχισε.

Και συμπλήρωσε: «Εύχομαι όλο αυτό που συμβαίνει τους τελευταίους μήνες και ταλαιπωρεί όλη την ανθρωπότητα να λάβει τέλος... Εύχομαι σύντομα να δούμε και πάλι κόσμο στα γήπεδα και όλοι μαζί ενωμένοι ως ομάδα να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να κάνουμε τους φιλάθλους μας ξανά χαρούμενους».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις