Δήλωση Γ. Τραγάκη μετά την εκλογή του ως γ.γ. της Κ.Ο. της Ν.Δ.

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2007 13:20
UPD:13:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

A- A A+

«Ευχαριστώ την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας για την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει ομόφωνα γενικό γραμματέα της», δήλωσε μετά την εκλογή του ο βουλευτής Β' Πειραίως της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Τραγάκης.

«Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο μας κ. Κώστα Καραμανλή για την συνεχή εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου».

«Αισθάνομαι βαριά την ευθύνη των υποχρεώσεων μου στο πλαίσιο μιας δύσκολης, ως προς την σύνθεση της, Βουλής και σε μια θέση που στο παρελθόν έχουν τιμήσει με την παρουσία τους σημαντικές προσωπικότητες της παράταξης, όπως οι αείμνηστοι Α. Κανελλόπουλος και Αθανάσιος Τσαλδάρης αλλά και οι μεταγενέστεροι Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Σταύρος Δήμας, ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτριος Σιούφας και ο προκάτοχος μου Απόστολος Σταύρου».

«Δεσμεύομαι ότι θα πράξω το μέγιστο δυνατό για να πετύχουμε τους στόχους μας και να τιμήσουμε την ξεκάθαρη εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός την 16η Σεπτεμβρίου».

Για τους συναδέλφους του βουλευτές ο Γιάννης Τραγάκης δήλωσε:

«Ο ρόλος του βουλευτή είναι δομικό στοιχείο της διακυβέρνησης και πυρήνας της παραγωγής πολιτικής. Σε αυτό το κρίσιμο, για τον τόπο, σταυροδρόμι οφείλουμε όλοι να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών. Η καθημερινή παρουσία σας τόσο στην Ολομέλεια όσο και στις Επιτροπές είναι επιβεβλημένη. Πιστεύω ότι με την βοήθεια των πέντε συναδέλφων βουλευτών αναπληρωτών μου θα πετύχουμε στην αποστολή μας».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή