«Μοιρασιά» στο Περιστέρι

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 22:04
UPD:22:21
Eurokinissi Sports/ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
A- A A+

Δεν ανέδειξε νικητή το ματς στο Περιστέρι, ανάμεσα σε Ατρόμητο και Λαμία (1-1), για την 2η αγωνιστική των play out της Super League.

Ό,τι έχει να θυμάται κανείς από τον, κατά τ' άλλα πολύ μέτριο αγώνα, ήταν τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, όταν μπήκαν και τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς ο Ατρόμητος διατήρησε μια άκαρπη υπεροχή, χωρίς να μπορεί ν' απειλήσει. Από την πλευρά της, η Λαμία στην πρώτη, ουσιαστικά, ευκαιρία της κατάφερε ν' ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 43ο λεπτό ο Σασί γύρισε τη μπάλα κι ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός Αντέτζο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Ο Σασί ανέτρεψε τον Κιβρακίδη, το φάουλ σε πολύ καλή θέση ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκάλο, με τον Βραζιλιάνο να σημαδεύει σωστά και να νικά τον Κάχριμαν.

Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες είχαν και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τη Λαμία να οχυρώνεται στην άμυνά της για να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Παντελίδης ανακάτεψε την τράπουλα, έριξε στον αγώνα επιθετικούς, αλλά και πάλι η ομάδα δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους στην αντίπαλη άμυνα.

Στο 84ο λεπτό, πάντως, ο Ατρόμητος έφθασε κοντά στο γκολ της νίκης, αλλά ήταν άτυχος, καθώς η κεφαλιά του Ρισβάνη προσέκρουσε στο δεξί δοκάρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις