Παρελθόν από την Αρμάνι Μιλάνο ο Λουίς Σκόλα

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 16:40
UPD:16:43
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Χώρισαν» Αρμάνι Μιλάνο και Λουίς Σκόλα, με τον Αργεντινό πάουερ φόργουορντ/σέντερ να ανακοινώνει την αποχώρησή του μέσω της ιστοσελίδας του ιταλικού συλλόγου.

Ο πολύπειρος παίκτης γνωστοποίησε ότι πήρε την απόφαση να μην παραμείνει στο δυναμικό της Αρμάνι, διευκρινίζοντας πως δεν θα συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα της Euroleague.

Για τα μελλοντικά του σχέδια, τέλος, ο 40χρονος απέφυγε να πει εάν θα αποχωρήσει από την ενεργό δράση ή, θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

«Μετά από βαθιά σκέψη, πήρα την πρώτη απόφαση αναφορικά με την επόμενη σεζόν. Επέλεξα να μην παίξω άλλο στην EuroLeague, ούτε με την Αρμάνι ούτε με άλλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την Ολίμπια που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία», τόνισε αρχικά ο Σκόλα και πρόσθεσε:

«Από την άλλη, δεν έχω αποφασίσει αν θα αποχωρήσω από το μπάσκετ για τα καλά ή αν θα συνεχίσω να παίζω σε μια άλλη διοργάνωση. Θα πάρω την τελική απόφαση στη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων».

Για τον Αργεντινό μίλησε ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, Τζόρτζιο Αρμάνι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Λουίς Σκόλα είναι ένας σπουδαίος πρωταθλητής και ήταν μεγάλη τιμή να τον έχουμε στην ομάδα μας.

Στην μακρόχρονη καριέρα του έχει τιμήσει τις αθλητικές και ανθρώπινες αξίες, στις οποίες πάντοτε πιστεύουμε, και στη διάρκεια των τελευταίων μηνών έχει δείξει πως η σοβαρότητα και η αφοσίωση επιτρέπουν το να φτάσεις στην επίτευξη απροσδόκητων στόχων.

Γι' αυτό τον ευχαριστώ, του εύχομαι τα καλύτερα κι ελπίζω να τον δω στο παρκέ στους επόμενους Ολυμπιακούς.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις