Αργεντινή: Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι αθλητές... Ολυμπιακού επιπέδου

Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 09:48
A- A A+

Με εντολή της κυβέρνησης της Αργεντινής, οι πρωταθλητές της χώρας, που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, τηρώντας βεβαίως, όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας.

Πρόκειται για 143 αθλητές, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, ενώ το μέτρο αφορά κι εκείνους που εξακολουθούν να διεκδικούν την πρόκριση.

Ο πρόεδρος της Αργεντινής, Αλμπέρτο Φερνάντες, δήλωσε ότι συνεργάζεται με τον υπουργό υουρισμού και Αθλητισμού, Ματίας Λάμενς, για την προσαρμογή των πρωτοκόλλων υγείας που πρέπει να εφαρμοστούν.

«Ο αθλητισμός Ολυμπιακού επιπέδου, είναι πολύ σημαντικός για την χώρα και θέλουμε να προπονηθούν οι αθλητές. Γι 'αυτό, ορίσαμε τα πρωτόκολλα με τον Ματίας, έτσι ώστε οι εκπρόσωποί μας στο Τόκιο να μπορούν να προετοιμασθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, που ήταν προγραμματισμένοι για το καλοκαίρι του 2020, αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και θα διεξαχθούν το διάστημα από τις 23 Ιουλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου 2021.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι το Σάββατο 6 Ιουνίου, στην Αργεντινή έχουν καταγραφεί 20.020 κρούσματα και 648 θάνατοι από Covid-19.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις