Μοιρασιά στο Βερολίνο για Ουνιόν και Σάλκε

Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 18:43
UPD:21:43
REUTERS/POOL
A- A A+

Η Κολωνία «φλέρταρε» με ένα σπουδαίο διπλό, όταν άνοιξε το σκορ στο 85΄ με τον Μοντέστ, αλλά ο Φίλιπ Μαξ κατάφερε τρία λεπτά αργότερα να χαρίσει την ισοπαλία στην Άουγκσμπουργκ, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, στην αναμέτρτηση με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 30ής αγωνιστικής στην Bundesliga.

Νωρίτερα, Ουνιόν και Σάλκε αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Βερολίνο. Το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Άντριχ (11΄) και τους «βασιλικούς μπλε» να «απαντούν» με τον Κένι (28΄).

Τρεις σημαντικούς βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλλει για έξοδο στο Europa League, πήρε η Βόλφσμπουργκ στη Βρέμη.

Χάρη σε γκολ του Βέγκχορστ, στο 82΄, οι «λύκοι» επιβλήθηκαν 1-0 της Βέρντερ στο «Βεζερστάντιον» και σκαρφάλωσαν στις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι παραμένουν στην προτελευταία θέση της κατάταξης, η οποία οδηγεί σε απευθείας υποβιβασμό στη Β΄ κατηγορία, και χρειάζονται βαθμούς στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν, προκειμένου να βρίσκονται και τη νέα σεζόν στα «μεγάλα σαλόνια».

Στην αποστολή της Βέρντερ Βρέμης είχε συμπεριληφθεί ο Στέφανος Καπίνο, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις