Aννα Διαμαντοπούλου: Πολλά τα αίτια της ήττας

Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2007 18:06
UPD:18:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΥΡΩΝΑ

A- A A+

Το ΠΑΣΟΚ υπέστη μια εξαιρετικά μεγάλη ήττα στις πρόσφατες εκλογές και βρίσκεται στο ναδίρ της εμπιστοσύνης της δημοκρατικής παράταξης, τόνισε η ¶ννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στο Εθνικό Συμβούλιο του Κινήματος.

Γι' αυτό, πρόσθεσε, η εντολή στον πρόεδρο της 12ης Νοεμβρίου πρέπει να είναι μία: αναστροφή της πορείας, διεύρυνση της επιρροής και νίκη. Αυτά όμως πρόσθεσε, δεν μπορεί να τα πετύχει ένας πρόεδρος μόνος του, χρειάζεται τη στήριξη όλων.

Η ήττα, ανέφερε επίσης η κ. Διαμαντοπούλου, δεν έχει μόνο ένα αίτιο αλλά πολλά και οι ευθύνες δεν αφορούν σε ένα μόνο πρόσωπο. Τα αίτιά της πρέπει να εντοπιστούν στο διάστημα 2004-2007.

Η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε στα προηγούμενα συνέδρια του ΠΑΣΟΚ και στο πρόγραμμά του τονίζοντας ότι κατά τις διαδικασίες και στην κατάρτιση του προγράμματος αλλά και στο τελικό κείμενο δεν διατυπώθηκαν διαφορετικές προτάσεις από κανέναν. Επομένως, συμπέρανε, η συζήτηση σήμερα γίνεται μόνο για την εκλογή αρχηγού και ζήτησε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να μην προσποιούνται ως προς το ζήτημα αυτό.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή