ΠΑΣΟΚ: Οι μεθοδεύσεις και το αλαλούμ της κυβέρνησης δεν έχουν όρια

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2007 17:32
A- A A+

Ως έναν ακόμη πιθανό λόγο επίσπευσης των εκλογών χαρακτηρίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης την αναθεώρηση του ΑΕΠ, που σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία διαμορφώνεται στο 9,6% http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/10/08/1422439.htm .

«Έναν ολόκληρο χρόνο μετά την υποβολή των στοιχείων, που μας έκαναν κατά 25,7% πλουσιότερους στα χαρτιά στη Eurostat και αφού η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου με αιχμηρά σχόλια σε βάρος της χώρας μας, η προχειρότητα των χειρισμών της κυβέρνησης οδηγεί, και πάλι, στο διεθνή διασυρμό της Ελλάδας» σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για μεθοδεύσεις και προσθέτει πως «μετά την “απογραφή” η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία δέχεται ένα ακόμα πλήγμα». «Είναι τυχαίο ότι η ανεργία κι ο πληθωρισμός μειώθηκαν, σύμφωνα με την ΕΣΥΕ, προεκλογικά για να αυξηθούν αμέσως μετά;» διερωτάται ο κ. Ραγκούσης.

Τέλος, κάνει λόγο για αλαλούμ της κυβέρνησης, που δεν έχει όρια, όπως αναφέρει, με αφορμή το ζήτημα της εξίσωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή