Stop στο κάπνισμα

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 11:30
shutterstock
A- A A+

Το ποσοστό των καθημερινών καπνιστών τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας μειώνεται σταθερά, παραμένει, όμως, ακόμα στα υψηλότερα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία η οποία, επισημαίνει επίσης, ότι μαζί με την προσπάθεια προφύλαξης των νέων μας από το να αποκτήσουν αυτή την ανθυγιεινή συνήθεια, απαραίτητο είναι να ενδυναμωθούν οι παρεμβάσεις για τη διακοπή της απ’ όσους ακόμα καπνίζουν.

Για το λόγο αυτό ανακοίνωσε μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα https://stopkapnisma.gr καθώς και τη σελίδα της στο Facebook: https://www.facebook.com/stopkapnisma όπου, το κοινό μπορεί να διαβάσει πλούσια ειδησεογραφία, αναλύσεις, κοινωνικές παρεμβάσεις, να δει υλικό αυτοβοήθειας καθώς και να έχει τηλε- συμβουλευτική, μία αποδοτική μέθοδος που επιτρέπει στον καπνιστή που επιδιώκει να διακόψει το κάπνισμα να τύχει από ειδικούς της κατάλληλης καθοδήγησης και υποστήριξης.

Με προκαθορισμένες συναντήσεις και αμφίδρομη ζωντανή επικοινωνία η νέα αυτή πλατφόρμα αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο αποδοτικό τρόπο διακοπής καπνίσματος.

Οι φίλοι καπνιστές καλούνται να επισκεφθούν την πλατφόρμα και να προχωρήσουν στο ουσιαστικό βήμα για την υγεία και την ευεξία τους.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή