Cadena Cope: «Η UEFA εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής έδρας του τελικού του Champions League»

Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020 10:15
UPD:10:18
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Την αλλαγή έδρας του εφετινού τελικού του Champions League σκέφτεται η UEFA, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Βάσει του αρχικού σχεδιασμού ο αγώνας για το νέο πρωταθλητή Ευρώπης επρόκειτο να διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Cope», η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία εξετάζει το ενδεχόμενο «μεταφοράς» της έδρας, με την Λισαβόνα να είναι βασική υποψήφια.

Το ισπανικό μέσο ενημέρωσης επικαλείται πηγές μέσα από την Νιόν, σύμφωνα με τις οποίες οι διοργανωτές του τελικού του Champions League στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα στο «Vodafone Arena» της Μπεσίκτας, ενημέρωσαν πως σε περίπτωση που δεν υπάρχουν θεατές στις εξέδρες, δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το κόστος ενός τόσο σημαντικού γεγονότος

Ύστερα από αυτό η UEFA άρχισε να αναζητά μία εναλλακτική λύση, με το «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας να αποτελεί μία ισχυρή υποψηφιότητα, καθώς είχε διοργανώσει τον τελικό του 2014 μεταξύ της Ρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να μπουν στο... παιχνίδι κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ειδικότερα εκείνες που δεν επλήγησαν τόσο πολύ από την πανδημία του Covid-19.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις