Httpool: Ανάληψη εμπορικής αντιπροσώπευσης του Snapchat σε 15 ευρωπαϊκές χώρες

Τετάρτη, 27 Μαΐου 2020 14:53
UPD:14:57
A- A A+
Η Httpool ανακοίνωσε πως ανέλαβε την εμπορική αντιπροσώπευση της πλατφόρμας Snapchat σε 15 ευρωπαϊκές αγορές. 
 
Στις 15 αυτές νέες αγορές περιλαμβάνονται, εκτός από την Ελλάδα, η Αυστρία, η Ελβετία, η Φινλανδία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Τσεχική Δημοκρατία, η Σλοβακία, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, η Κροατία, η Βουλγαρία, η Λιθουανία, η Λετονία και η Εσθονία. Αυτή η συνεργασία αποτελεί μια επιπρόσθετη αναγνώριση για την Httpool ως αξιόπιστος συνεργάτης κορυφαίων πλατφορμών, όπως το Facebook, το Twitter, το LinkedIn, το TikTok, το Spotify κ.α.
 
«Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτήν την καταπληκτική ευκαιρία να συνεργαστούμε με την Snap Inc. Τα agencies και τα brands βίωσαν μια δύσκολη κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Εμείς από τη μεριά μας είμαστε αποφασισμένοι να τους βοηθήσουμε να προσεγγίσουν τα άτομα που ξοδεύουν χρόνο στις κινητές τους συσκευές» είπε ο Timotej Gala, Deputy CEO της Httpool. «Θα εργαστούμε σκληρά για να εξοπλίσουμε τα agencies και τα brands με τα σωστά εργαλεία και θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας για να τους βοηθήσουμε να υπερέχουν κατά τη διάρκεια αυτής της ευμετάβλητης οικονομικής κατάστασης».
 
Το Snapchat προσφέρει αναλυτικά στατιστικά και εξειδικευμένη στόχευση για όλους τους διαφημιζόμενους. Δίνονται μετρήσεις στις Snap διαφημίσεις, impressions, completions, eCPM, eCPV κ.λπ. και μετρήσεις στα φίλτρα που δείχνουν swipes, views, shares, reach, share rate κ.λπ. Το Snapchat προσφέρει επίσης πολλά προκαθορισμένα είδη κοινού για τους διαφημιζόμενους, όπως Snap Lifestyle Categories, Snap Audience Match, στόχευση ηλικίας, φύλου, τοποθεσίας, συσκευής και παρόχου κινητής τηλεφωνίας.
 
«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Httpool. Η Httpool διαθέτει υψηλό επίπεδο εμπειρογνωμοσύνης, είμαστε βέβαιοι ότι θα καθοδηγήσουν σωστά τα brands σχετικά με την βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων στην πλατφόρμα Snap", δήλωσε η Yabs Macauley, Global Partnerships Lead για την Ευρώπη και την Αφρική.
 
Αυτή η συνεργασία είναι ένα σημαντικό βήμα για την Httpool στην Ευρώπη. Η προσθήκη διαφημίσεων Snapchat στο μείγμα μέσων της Httpool θα ενισχύσει περαιτέρω την ικανότητά της να υποστηρίζει brands, agencies και διαφημιζόμενους με τις καλύτερες λύσεις βοηθώντας τα να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις digital καμπάνιες τους.

Προτεινόμενα για εσάς