Πώληση της V+O Communication στην IMSG Group

Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2007 14:48
UPD:14:53
A- A A+

Συμφωνία πώλησης των μετοχών της στην International Marketing & Sales Group Plc (IMSG) ανακοίνωσε σήμερα η V+O Communication.

Η πλήρης εξαγορά της V+O πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια αντί τιμήματος 10,75 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της V+O, η IMSG αποτελεί έναν ισχυρό και ταχύτατα αναπτυσσόμενο Όμιλο, εισηγμένο στην αγορά ΑΙΜ του Λονδίνου, που επενδύει σε εταιρείες marketing και επικοινωνίας.

H V+O Communication θα αποτελέσει την πλατφόρμα ανάπτυξης της IMSG στο χώρο του business και marketing communication στις ταχύτατα αναπτυσσόμενες αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου. Επεκτείνοντας το brand V+O, η IMSG αποβλέπει σε άμεση ανάπτυξη στο χώρο των δημοσίων σχέσεων.

Η συμφωνία προβλέπει τη διατήρηση της οργανωτικής αυτοτέλειας της V+O Communication και την περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος διοικητικού σχήματος.

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί αυτή η συμφωνία θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη ενός φιλόδοξου πλάνου ανάπτυξης στο εσωτερικό και το εξωτερικό προς όφελος των ανθρώπων μας και των πελατών μας. Ο Όμιλος της IMSG, με την αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και ικανότητα στην ταχύτατη και επιτυχημένη ανάπτυξη στο χώρο της επικοινωνίας, αποτελεί για την V+O τον ιδανικό συνεργάτη και σύμμαχο», δήλωσαν ο πρόεδρος της V+O Communication, Θωμάς Βαρβιτσιώτης και ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Ολύμπιος.

Προτεινόμενα για εσάς