Δικός της και ο εφετινός τίτλος

Η Μπάγερν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Bundesliga (1-0 την Ντόρτμουντ) κι 6 στροφές πριν το τέλος ξέφυγε με 7 β. της Μπορούσια
Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 21:47
UPD:21:53
REUTERS/POOL
A- A A+

«Παρέλαση τίτλου» στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» έκανε η Μπάγερν και με το 1-0 επί της Ντόρτμουντ στο ντέρμπι τίτλου της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga και, πλέον, έξι... στροφές πριν από το φινάλε μόνο εάν «αυτοκτονήσει» θα χάσει και τον εφετινό τίτλο!

Οι «Βαυαροί» με το υπέροχο γκολ του Κίμιχ ξέφυγαν με 7 βαθμούς από την αποψινή τους αντίπαλο και, πλέον, κρατούν την κατάσταση στα χέρια τους.

Στο άδειο «κάστρο» της Ντόρτμουντ, η παρέα του Χάαλαντ μπήκε δυνατά κι έχασε σπουδαίες ευκαιρίες με τον Νορβηγό εκτελεστή στο 1’ και τον Μπραντ στο 4’, όμως η άμυνα των Βαυαρών κράτησε το «μηδέν» στα μετόπισθεν. 

Όσο περνούσε η ώρα, η Μπάγερν άρχισε να ισορροπεί το ματς, έχασε τις δικές της ευκαιρίες με τους Λεβαντόφσκι (11’), Γκνάμπρι (19’) και Κομάν (24’) κι εντέλει πήραν το προβάδισμα με εξαιρετικό σε σύλληψη κι εκτέλεση... σκαφτό του Κίμιχ στο 43’. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ντόρτμουντ πίεσε χωρίς αντίκρισμα, όμως εκείνη που έχασε τη μεγάλη ευκαιρία, ήταν η Μπάγερν στο 83’, όταν το σουτ του Μίλερ έξω από την περιοχή «σταμάτησε» στο δοκάρι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις