Ο Χιου Τζάκμαν προωθεί θέματα ψυχικής υγείας

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 22:21
A- A A+

Ο Χιου Τζάκμαν αξιοποίησε τον χρόνο του την περίοδο του αποκλεισμού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού για να διαδώσει την ανάγκη περισσότερης στήριξης όσων αντιμετωπίζουν θέματα ψυχικής υγείας.

Ο Αυστραλός ηθοποιός προειδοποίησε ότι η επιδημία μοναξιάς «έχει φθάσει σε άλλο επίπεδο», καθώς ο κόσμος αυτοαπομονώνεται λόγω του τρόμου του κορωνοϊού και κάλεσε τους Αυστραλούς να κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίξουν όσους βρίσκονται γύρω τους.

Ο  Τζάκμαν -πρέσβης ψυχικής υγείας και ο καλύτερος φίλος του, τηλεοπτικός παρουσιαστής Γκας Βόρλαντ διοργανώνουν web σεμινάρια για να μεταφέρουν μηνύματα ανθρώπινης σύνδεσης μέσω της Οργάνωσής τους Gotcha4Life.

«Έχω μάθει τόσα πολλά, σχεδιάζουμε περισσότερες συζητήσεις και ο Γκας είναι απίστευτος... Είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να προσέξουμε στον κόσμο και στην Αυστραλία, πολύ. Τώρα, έχει φύγει σε άλλο επίπεδο. Η ανάγκη μας να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον, όχι μόνο οικονομικά και σωματικά, αλλά και ψυχικά αποτελεί προτεραιότητα. Υπάρχει μεγάλη μοναξιά εκεί έξω και αυτό (σ.σ. ο κορωνοιός) το επιβαρύνει» είπε ο ηθοποιός.

Προτεινόμενα για εσάς