Πώς να διατηρείτε το μαρούλι φρέσκο και τραγανό

Τρίτη, 26 Μαΐου 2020 12:06
UPD:12:08

Υπάρχουν μερικές βασικές κατηγορίες μαρουλιού, όπως τα μαρούλια ρομάνα, που χρησιμοποιούνται πολύ για σαλάτες και έχουν μακρύ σχήμα, τα κατσαρά μαρούλια με το χαλαρό «κεφάλι», τα φυλλώδη μαρούλια με τα τραγανά ίσια φύλλα που μοιάζουν σαν άνθος και τα κεφαλωτά (iceberg) που είναι σαν μπάλα.

Διαβάστε περισσότερα

Σχολιάστε το άρθρο

Απομένουν 3000 χαρακτήρες αποστολή

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή