Πρόγνωση καιρού

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΝΕΦΩΣΕΙΣ βροχές με καταιγίδες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία, όπου τη νύχτα είναι πιθανό τα φαινόμενα να είναι ισχυρά. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες στις δυτικές Κυκλάδες και την Κρήτη θα είναι αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις οι οποίες στις βορειότερες περιοχές θα είναι περισσότερες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ, αλλά στις βορειότερες περιοχές θα είναι βορειοανατολικοί 5 τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να βρέξει το βράδυ κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ανεμοι: Βόρειοι 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές οι οποίες από το μεσημέρι θα ενταθούν, ενώ θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα Νησιά του Βορείου Αιγαίου προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ, οι οποίες πιθανώς στην Κεντρική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Βόρειοι Αιγαίο πρόσκαιρα 5 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή