Σύντομα στη Βουλή το ν/σ για το νέο μισθολόγιο των αξιωματικών

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2007 11:53
ΑΠΕ-ΜΠΕ

A- A A+

Πολύ σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το νέο μισθολόγιο των αξιωματικών, στο οποίο θα καθιερώνεται ως μισθός βάσεως τα 860 ευρώ στους ανθυπολοχαγούς. Το ν/σ θα αφορά όλους τους αξιωματικούς όχι μόνο των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και του Λιμενικού Σώματος.

Αυτό δήλωσε στη Βουλή ο υφυπουργός ¶μυνας Κωνσταντίνος Τασούλας, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. ¶δωνη Γεωργιάδη.

Από την πλευρά του, ο κ Γεωργιάδης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι "δεν υλοποιεί τις προεκλογικές της δεσμεύσεις" καλώντας παράλληλα τον υφυπουργό ¶μυνας να "απαντήσει ευθέως και συγκεκριμένα αν στο θέμα των επιδομάτων θα υλοποιήσει την αναλογία ένα προς τρία".

Στην απάντησή του ο κ. Τασούλας, επεσήμανε ότι "οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης δεν γίνονται ερήμην του κόστους και της δημοσιονομικής κατάστασης της χώρας", διαβεβαίωσε ότι "θα υλοποιηθούν στο εγγύς μέλλον, όλες οι εξαγγελίες της κυβέρνησης, ανάμεσα τους και η αναλογία ένα προς τρία για τα επιδόματα" και τόνισε, ότι από 1/1/2008 όλοι οι αξιωματικοί θα έχουν πραγματική αύξηση του μισθού τους της τάξεως του 11,5%, με το ν/σ που θα κατατεθεί στη Βουλή συντομότατα.

ΑΘηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή