Πρώτη Ιουνίου οι αποφάσεις για το μέλλον της σεζόν στο NBA

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020 12:39
UPD:12:51
REUTERS/Tingshu Wang
A- A A+

Οδηγίες από τη Λίγκα αναμένουν οι σύλλογοι του NBA την 1η Ιουνίου, προκειμένου να καλέσουν τους αθλητές τους που βρίσκονται εκτός των πόλεων-εδρών τους, μετέδωσε το ESPN.

Ύστερα θα περιμένουν ανάλογο χρονοδιάγραμμα για το χρόνο που θα τους επιτραπεί να επεκτείνουν τις ατομικές προπονήσεις, τις οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει με λιγότερους παίκτες.

Προς το παρόν η Λίγκα εκπονεί σχέδιο επανέναρξης, που περιλαμβάνει 2 εβδομάδες για τη ανάκληση των παικτών στις ομάδες τους για μια περίοδο καραντίνας, 1-2 εβδομάδες μεμονωμένων προπονήσεων σε ομαδικές εγκαταστάσεις και 2-3 εβδομάδες προετοιμασίας.

Αν το σχέδιο εξελιχθεί ομαλά, εκτιμάται ότι ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ θα δώσει το «πράσινο φως» για επιστροφή τον Ιούνιο, με τους αγώνες να αναμένονται πριν τα τέλη Ιουλίου.

Το NBA εξακολουθεί να εξετάζει δύο τοποθεσίες για την επιστροφή, συμπεριλαμβανομένων των Disney World του Ορλάντο και Λας Βέγκας, ανέφεραν πηγές προσκείμενες στη Λίγκα.

Το NBA και η ένωση παικτών (NBPA) θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επιστροφής, που αφορούν τα πλέι οφ και το αν θα επιστρέψουν και οι 30 ομάδες για να ολοκληρωθεί η τρέχουσα περίοδος.

Ο Σίλβερ είπε ότι οι κομισάριοι των αθλημάτων της Βόρειας Αμερικής ζήτησαν από τον Ντόναλντ Τραμπ οι αθλητές που βρίσκονται εκτός ΗΠΑ να μπορέσουν να επιστρέψουν στις ομάδες τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις