Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2007 07:00
A- A A+

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ κατά τόπους έντονες στη Μακεδονία και το Βόρειο Αιγαίο, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία και το Βόρειο Αιγαίο, όπου κατά τόπους τα φαινόμενα θα είναι έντονα. Αργότερα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στη Θράκη. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 Μποφόρ και με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις βορειότερες περιοχές όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στις βορειότερες περιοχές όπου από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς και το πρωΐ πρόσκαιρα βόρειοι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Αρχικά ασθενείς και μετά το μεσημέρι βορειοδυτικοί 4 πρόσκαιρα 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του Βορείου και του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και στη Νότια Νησιωτική χώρα. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ και τοπικά στα νότια 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή