Με χειροπέδες ο... ζωηρός Χάντσον-Οντόι της Τσέλσι

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 12:27
UPD:16:02
Action Images via Reuters/David Klein
A- A A+

Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι, συνελήφθη τη νύχτα μεταξύ Σαββάτου και Κυριακής, μετά από μια μυστηριώδη υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται μια γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο ποδοσφαιριστής προσκάλεσε ένα μοντέλο στο σπίτι του, παρά το lockdown που υφίσταται ακόμη στην Αγγλία λόγω του κορωνοϊού, κι ενώ ο ίδιος είχε βρεθεί θετικός στον ιό τον Μάρτιο και στη συνέχεια ανάρρωσε.

Περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα έφτασε η αστυνομία στο διαμέρισμα του άνδρα, εξαιτίας του καυγά του ζευγαριού. Η γυναίκα φέρεται να ανέφερε ότι δεν αισθανόταν καλά και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο, ενώ ο Χάντσον-Οντόι οδηγήθηκε στη φυλακή με χειροπέδες.

Ο παίκτης της Τσέλσι φέρεται να γνώρισε τη γυναίκα στο διαδίκτυο και την προσκάλεσε στο σπίτι, λέγοντάς της να εμφανιστεί με σέξι εσώρουχα.

Οι γείτονες του Χάντσον-Οντόι ανέφεραν ότι το μοντέλο ήταν «πολύ ελκυστικό» και πως στη συνέχεια ξύπνησαν από τη φασαρία που έγινε, όταν έφτασε η αστυνομία.

Η Τσέλσι, προς το παρόν, δεν έχει σχολιάσει το θέμα. Ο παίκτης όφειλε να εμφανιστεί σήμερα το πρωί, καθώς ξανάρχισαν οι προπονήσεις μετά το «πράσινο φως» της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση της Premier League τον Ιούνιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις