Bundesliga: Οκτώ τραυματισμοί στο «κυρίως μενού» της 26ης αγωνιστικής

Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 11:25
UPD:11:40
REUTERS/Wolfgang Rattay
A- A A+

Το «πρώτο πιάτο» της 26ης αγωνιστικής της Bundesliga δε... σημαδεύτηκε μόνο από το εντελώς διαφορετικό σκηνικό που έχει δημιουργήσει στα γήπεδα η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και από τους πολλούς τραυματισμούς των παικτών.

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά οκτώ συνολικά σημειώθηκαν στα πρώτα έξι ματς της επανεκκίνησης του γερμανικού πρωταθλήματος, μετά από 2 και πλέον μήνες διακοπής, λόγω της εξάπλωσης του Covid-19.

Ο Τζοβάνι Ρέινα της Ντόρτμουντ δεν πρόλαβε να πατήσει καν....χορτάρι, μιας και ο 17χρονος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και αποχώρησε.

Από κει και πέρα, προβλήματα που έφεραν την αντικατάστασή τους από τον αγωνιστικό χώρο αντιμετώπισαν και οι: Ζαν-Κλερ Τοντιμπό (Σάλκε), Σεμπάστιαν Ρούντι (Χόφενχαϊμ), Περ Σίλιαν Σκιέλμπρεντ (Χέρτα), Ιλα Μπεμπού (Χόφενχαϊμ), Κλάους Γκιάσουλα (Πάντερμπορν), Μαρκί Τουράμ (Γκλάντμπαχ) και Νταν-Αξέλ Ζαγκαντού (Ντόρτμουντ).

Ο τελευταίος μάλιστα ήταν ο πιο άτυχος, καθώς χάνει το υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, καθώς ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του αριστερού γονάτου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις