Μέσι: «Μου έχει λείψει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μου αρέσει να αποχωρίζομαι την οικογένειά μου»

Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 09:41
UPD:09:45
REUTERS/MARCELO DEL POZO
A- A A+

Όπως στους περισσότερους παίκτες, έτσι και στον Λιονέλ Μέσι, η μεγάλη αποχή από το ποδόσφαιρο, λόγω του κορωνοϊού, είναι κάτι που έχει αλλάξει τη ζωή του.

Συνηθισμένος... μια ζωή να βρίσκεται μέσα στα γήπεδα, ο κορυφαίος παίκτης του πλανήτη δεν έκρυψε με δηλώσεις του στην «Mundodeportivo» την ανάγκη που νιώθει να ξαναρχίσουν οι αγώνες, αλλά παράλληλα επισήμανε ότι όλη αυτή η νέα πραγματικότητα έχει επηρρεάσει την καθημερινότητα και αυτό που σκέφτεται κυρίως είναι η υγεία των δικών του ανθρώπων.

«Ανυπομονώ να παίξουμε ξανά, δεν το κρύβω. Γνωρίζουμε ότι όλα θα είναι περίεργα, χωρίς θεατές στο γήπεδο. Είναι κάτι που είχε συμβεί ξανά κάποτε και μου φαινόταν πολύ παράξενο.

Επίσης είναι και το θέμα των συγκεντρώσεων με την ομάδα στο ξενοδοχείο. Είναι πραγματικά κάτι δεν θα θέλαμε. Δεν μας αρέσει να χωριστούμε από τις οικογένειές μας και πρέπει να δούμε πώς είναι τελικά », υποστήριξε ο Αργεντινός σταρ και συνέχισε:

«Ο κίνδυνος μετάδοσης είναι παντού, όταν φεύγεις από το σπίτι. Ο κίνδυνος υπάρχει, επομένως νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το σκεφτείς πάρα πολύ γιατί αν δεν μπορείς να το κάνεις δεν θέλεις να πας πουθενά.

Ωστόσο, καταλαβαίνουμε επίσης ότι είναι σημαντικό να συμμορφωνόμαστε με τα πρωτόκολλα και να λαμβάνουμε τα μέγιστα μέτρα πρόληψης.

Η επιστροφή στην προπόνηση είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώνουμε μας και πρέπει να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και να περιμένουμε ότι πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε τα παιχνίδια, αλλά πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς θεατές».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις