Ευάγγελος Βενιζέλος: Δεν αρκούν οι καλές προθέσεις

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2007 12:54
UPD:12:58

A- A A+

«Μιλάμε όλοι πολύ συχνά και με μεγάλη ευκολία για το δημοκρατικό, συλλογικό ΠΑΣΟΚ, για ένα άλλο μοντέλο οργάνωσης, για το νέο ΠΑΣΟΚ, το ανανεωμένο και ενωμένο ΠΑΣΟΚ της νίκης. Δεν αρκούν όμως οι καλές δηλώσεις ούτε οι καλές προθέσεις του εκάστοτε προέδρου του Κινήματος. Χρειάζονται θεσμικές, οργανωτικές και καταστατικές εγγυήσεις».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας την πρότασή του για οργανωτική ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ.

Όπως ανέφερε ο κ. Βενιζέλος, «θέλουμε ένα ΠΑΣΟΚ σύγχρονο, θεσμικό κόμμα. Ενα κόμμα συλλογικό δημοκρατικό οργανωτικά συγκροτημένο και ανοικτό στους πολίτες».

Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι αυτός πρέπει να είναι «εκφραστής του κινήματος στην κοινωνία και τη Βουλή, εγγυητής της συλλογικής λειτουργίας και της ενότητας της παράταξης. Ένας πρόεδρο ο οποίος θα λειτουργεί ως πρώτος μεταξύ ίσων».

Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι οι προτάσεις που καταθέτει σήμερα είναι ανοικτές στο διάλογο και θα οριστικοποιηθούν και θα κατατεθούν στην Εθνική Συνδιάσκεψη.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή